Wij verzamelen data om te leren.

 • Nederlands

Research & Development

Home / Vacatures / Research & Development
Research & Development
TRISTAR GAAT VOOR KWALITEIT!  WORD JIJ ONZE WILLIE WORTEL MEETS PIPPI LANGKOUS?  Ben jij een echte Willie Wortel: onderzoekend, ideeënrijk, inventief en oplossingsgericht? Maar tegelijkertijd een bruisende held op stoute schoenen (m/v) à la Pippi Langkous die altijd denkt: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan?’ Dan ben jij de speld in de hooiberg die wij zoeken!  TriStar produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment high-end reinigingsproducten ontwikkelen we ook custom-made producten voor onze (internationale) klanten. Ons mottoClean Matters.    WIJ ZIJN INFLUENCERS, GEEN VOLGERS  TriStar wil het snelste, meest innovatieve en meest  competitieve bedrijf in de markt zijn. Wij zijn geen volgers, maar influencers. Clean Matters. is onze passie en die dragen we uit bij alles wat we doen. Met oog voor detail, milieu én duurzaamheid.   Dat kan alleen met een ijzersterk team en dat hebben we. Gedreven professionals die voor honderd procent achter onze visie staan en die voor onze klanten altijd een optimale oplossing willen realiseren. Maar ook fijne collega’s die bij alles wat ze doen onze kernwaarden in acht nemen:  
 • Vertrouwen is de basis. 
 • Wie goed doet, goed ontmoet. 
 • Behandel een ander, zoals je zelf behandeld wil worden. 
WAAR IS TRISTAR STERK IN? 
 • Persoonlijke advisering. 
 • Klantgerichte productontwikkeling en productoptimalisatie met oog voor mens en milieu. 
 • Productie in eigen huis van een zeer uitgebreide range reinigingsconcepten. 
 • Quick Response: 24/7 leveringen mogelijk én 24/7 ontwikkeling van reinigingsproducten in geval van een calamiteit. 
TriStar wil groeien vanuit de basis: door het maken van kwalitatief hoogwaardige reinigingsconcepten en door het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze klanten. Als medewerker R&D speel jij, samen met je teamgenoten, een belangrijke rol in dat proces. Jullie vertalen de wensen en behoeften van onze klanten naar producten die hen helpen om hun bedrijfsproces naar een hoger niveau te tillen  WAT GA JE DOEN? 
 • Je maakt deel uit van het team R&D en QHSE 
 • Met je teamgenoten ben je binnen TriStar hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op productontwikkeling.  
 • Op basis van informatie uit de markt initieer en ontwikkel je met je teamgenoten nieuwe reinigingsconcepten en doe je verbetervoorstellen voor bestaande producten. 
 • Je bent op de hoogte van relevante wetgeving (GHS, Reach, CLP, ADR) en houdt altijd oog voor kwaliteit en veiligheid. En wij zijn helemaal blij als  je al enige ervaring hebt met MSDS-software. 
WIE ZOEKEN WIJ? 
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau. 
 • Je bent analytisch en in staat om methodisch te werken. 
 • Je bent zelfstandig, toont ondernemerschap en hebt sterke adviesvaardigheden. 
 • Je bent enthousiast, optimistisch en hebt een sterke gedrevenheid. 
  WAT BIEDEN WIJ JOU? 
 • Een goed salaris en 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele extra flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • Een familiare bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar personeelsevents! 
  GAAT ER BIJ JOU AL EEN LAMPJE BRANDEN?    Helaas, deze sollicitatieronde is gesloten. (Een open sollicitatie sturen mag altijd!)