Wij verzamelen data om te leren.

  • Nederlands

Coach talent support

Home / Vacatures / Coach talent support
Coach talent support
TriStar Group is op zoek naar een  coach talent support (40 uur) Laat jij onze talenten bloeien? Bij TriStar Group werken we niet met medewerkers maar met talenten. En we doen er alles aan om al die verschillende talenten optimaal tot bloei te laten komen. Jij gaat daarin een belangrijke rol spelen. TriStar Group groeit en daarom gaan we starten met een aparte afdeling om HR-taken nog beter uit te kunnen voeren. Vanaf het begin ben je betrokken bij de opbouw van die afdeling binnen TriStar Group. Wat verwachten we van jou?
  • Je hebt een HR-opleiding op hbo-niveau afgerond.
  • Wet- en regelgeving op het gebied van human resources zijn jouw domein.
  • Jij informeert, adviseert en coacht collega’s op het gebied van human resources.
Wat worden je taken?
  • Je neemt het voortouw in het recruitmentproces.
  • Je spart met managers en teamcoaches over HR-onderwerpen.
  • Je begeleidt nieuwe collega’s in de preboarding- en onboardingfase.
  • Je verzorgt, monitort en administreert verzuim en je bent casemanager bij frequent en langdurig verzuim.
  • Je draagt zorg voor personeelsattenties en organiseert personeelsevents.
Wat bieden wij jou? Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent! Werken bij TriStar Group TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken. Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat! Wij zijn benieuwd naar je reactie!  Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar: career@tristargroup.org Solliciteer nu