Wij verzamelen data om te leren.

  • Nederlands

Webdeveloper

Home / Vacatures / Webdeveloper
Webdeveloper
TriStar is op zoek naar een webdeveloper (40 uur) Ga jij ons helpen om voorop te blijven lopen? TriStar group groeit! IT speelt in die groei een belangrijke rol. Binnen TriStar Group  zetten we IT op allerlei manieren in: om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en het werk zo prettig mogelijk te maken voor onze talenten, maar ook voor een strakke en klantvriendelijke presentatie online. En we durven best te zeggen dat we daarin behoorlijk vooruitstrevend. Die voorsprong willen we natuurlijk wel graag vasthouden! Daarom zijn wij nu op zoek naar een webdeveloper die ons team komt versterken. Wat verwachten we van jou?
  • Je beschikt over mbo4- of hbo-diploma, in de richting IT.
  • Je hebt al enige ervaring in het bouwen van websites en apps
  • Je voelt je thuis in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf.
  • Je bent in staat om wensen vanuit de organisatie te vertalen naar IT en op de juiste manier te implementeren.
  • Je bent zelfstandig, gedreven en een echte teamplayer.
Wat worden je taken? Als webdeveloper bij TriStar mag je op een creatieve en technische manier je tanden zetten in allerlei soorten projecten en opdrachten. Wat bieden wij jou? Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent! Werken bij TriStar Group TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken. Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat! Wij zijn benieuwd naar je reactie!  Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar: career@tristargroup.org Solliciteer nu