Wij verzamelen data om te leren.

  • Nederlands

Technisch / facilitair medewerker

Home / Vacatures / Technisch / facilitair medewerker
Technisch / facilitair medewerker

Ga jij ervoor zorgen dat alles hier op rolletjes blijft lopen?

TriStar is op zoek naar een technisch / facilitair medewerker (40 uur)   Mogen wij jou keihard afrekenen op onze cultuurwaarden? Betrokken bij de klant, betrokken bij elkaar en trots op TriStar en ga jij ervoor zorgen dat alles hier op rolletjes blijft lopen? Dan zoeken wij J-O-U!! ‘Vraag maar aan Rinus!’ Gevleugelde woorden bij TriStar. Rinus is onze steun en toeverlaat, een superklusser met ‘license to drill’. Rinus kan best wat hulp gebruiken. Want TriStar groeit en ons terrein, panden en inventaris groeien mee. Ben jij de technisch/ facilitair medewerker die er samen met Rinus voor gaat zorgen dat alles hier op rolletjes blijft lopen? Wat verwachten we van jou?
  • Je bent handig en hebt affiniteit met techniek.
  • Je bent proactief: je ziet werk liggen en gaat er gelijk mee aan de slag.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een dienstverlenende instelling.
  • Enige computerkennis (Outlook, Microsoft To Do) is vereist.
Natuurlijk vinden we het handig als je al wat ervaring hebt in een soortgelijke functie en bijvoorbeeld ook een NEN- en of heftruck-certificaat hebt. Maar het allerbelangrijkste? Dat zijn enthousiasme en hart voor de zaak. Wat worden je taken?
  • Je voert zelfstandig kleine reparaties uit en lost storingen op.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor kleine verbouwingen en het onderhoud aan gebouwen en inventaris.
  • Je plaatst zelf bestellingen voor technische benodigdheden.
  • Je stemt je werkzaamheden af met facility management.
Wat bieden wij jou? Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jr een personeelsevent! Werken bij TriStar Group TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsproducten. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken. Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat! Wij zijn benieuwd naar je reactie!  Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar: career@tristargroup.org Solliciteer nu