Wij verzamelen data om te leren.

  • Nederlands

E-commerce specialist (40 uur)

Home / Vacatures / E-commerce specialist (40 uur)
E-commerce specialist (40 uur)

Ben jij die e-commerce tijger die domineert in de internetjungle?

Mogen wij jou keihard afrekenen op onze cultuurwaarden? Betrokken bij de klant, betrokken bij elkaar én trots op TriStar? Dan zoeken wij J-O-U! TriStar groeit snel en het internet staat nooit stil. Daar zien wij kansen en dit betekent dat wij moeten blijven innoveren om het huidige hoge niveau vast te houden. TriStar moet continu online zichtbaar zijn. Als e-commerce specialist ben jij degene die hiervoor bij TriStar aan de juiste knoppen draait. Je staat je mannetje/vrouwtje en je bent niet bang om de confrontatie aan te gaan met onze CEO, die zich graag bemoeit met IT, marketing en het web. Wat verwachten we van jou?
  • SEO, SEA, Google Ads, Google Analytics, WooCommerce en social media advertising kennen geen geheimen voor jou.
  • Als echte vakfreak ben je op de hoogte van nieuwe technologieën en die weet je ook nog eens slim in te zetten.
  • Je bent gedreven in het continu analyseren van het web en zoekt altijd naar kansen om in te haken op nieuwe ontwikkelingen.
Wat worden je taken?
  • Jij zorgt ervoor dat iedereen TriStar online weet te vinden én je genereert hier meer leads uit.
  • Je wordt verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van de e-commerce-strategie van TriStar Group.
  • Je enthousiasmeert je collega’s voor de kansen die e-commerce biedt.
  • Op basis van data-analyses zorg je voor de doorontwikkeling van de webshop en monitor je de prestaties.
  • Je zorgt voor turnover en traffic via het internet.
  • Je bent de baas over je eigen afdeling, die je helemaal mag opzetten naar jouw wensen.
Wat bieden wij jou? Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent! Werken bij TriStar Group TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken. Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat! Wij zijn benieuwd naar je reactie! Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar: career@tristargroup.org Solliciteer nu