OPEN SOLLICITATIE

We Want YOU!!

Wij zijn benieuwd naar jouw betrokkenheid en drive!

Bij TriStar werken we niet met medewerkers, maar met ‘talenten’. En we zien niets liever dan dat die talenten, die vaak popelen om boven zichzelf uit te groeien,  zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar biedt TriStar graag alle ruimte voor.

TriStar Group groeit snel en de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Denk jij dat je ons tempo bij kunt houden en een bijdrage kunt leveren aan de groei van TriStar Group? Mogen wij jou keihard afrekenen op onze cultuurwaarden? Betrokken bij de klant, betrokken bij elkaar én trots op TriStar?

Ook als we op dit moment misschien geen vacatures hebben, zijn wij toch heel benieuwd naar wat je ons te bieden hebt. Mail daarom je motivatie en cv naar: career@tristargroup.org en vermeld in de onderwerpregel: open sollicitatie.

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Paul van den Berg naar:

career@tristargroup.org
Paul van den Berg.