Medewerker productie en logistiek

40

TriStar Group is op zoek naar een medewerker productie en logistiek (40 uur)

Ben jij die stressbestendige teamplayer?

TriStar Group groeit! Onze kanjers in de productie en logistiek kunnen dan ook best wat versterking gebruiken. Ben jij stressbestendig, een teamplayer, streef jij naar optimale servicegerichtheid en ben je ook nog eens allround inzetbaar? Dan ben jij de nieuwe kanjer die wij zoeken!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent allround inzetbaar in het magazijn.
  • Je bent efficiënt, zelfstandig, accuraat en communicatief vaardig.
  • Je bent stressbestendig.

Wat worden je taken?

  • Produceren, afvullen, ompakken en verzendklaar maken vanreinigingsproducten.
  • Etiketteren van verpakkingen.
  • Laden en lossen van goederen met behulp van een heftruck.
  • Bijhouden van magazijnadministratie.
  • Netjes en op orde houden van het magazijn.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O