DTP-stagiair

40

TriStar Group is op zoek naar een dtp-stagiair (40 uur)

Ga jij onze wereld nóg mooier maken?

Bij TriStar houden we ervan om de wereld niet alleen schoner, maar ook mooier te maken. We zijn behoorlijk trots op de strakke en vooruitstrevende manier waarop wij ons presenteren. En daarin zoeken we continu naar vernieuwing en verbetering. Kom jij ons daarbij helpen? Als dtp-stagiair bij TriStar Group leer je alle facetten van het dtp- en designvak kennen. In een groeiende organisatie kom je terecht in een enthousiast en creatief team. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een relevante opleiding op minimaal mbo-3-niveau.
  • Je bent creatief en hebt een passie voor vormgeven.
  • Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en resultaatgericht.
  • Je kunt uit de voeten met Photoshop, Illustrator en Indesign.

Wat worden je taken?

Je krijgt een ondersteunende rol bij het dtp-werk voor onze klanten, bijvoorbeeld in de opmaak en productie van etiketten. Maar je krijgt ook de kans om je talent te laten zien bij de opmaak van communicatiemiddelen zoals advertenties, productbrochures, presentaties, banners en nieuwsbrieven.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en leerzame stageperiode waarin je de ruimte krijgt om kennis te maken met meerdere facetten binnen het dtp- en designvak. Verder bieden wij: een goede  stagevergoeding, ruimte voor het uitvoeren van een stage-opdracht en een heel gezellig team.

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Coach Talent Support