Stagiair Commerciële Binnendienst

40

TriStar Group is op zoek naar een stagiair Commerciële Binnendienst (40 uur)

Ga jij onze klanten nóg gelukkiger maken?

TriStar Group groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke stagiair voor de Commerciële Binnendienst. Als stagiair bij TriStar ga je deel uitmaken van het team Commercial Office Staff. Als de spreekwoordelijke spin in het web ben je het aanspreekpunt voor de klanten van TriStar in binnen- en buitenland en vorm je met je team een belangrijke schakel tussen de klanten en de accountmanagers.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een relevante opleiding op minimaal mbo-3 niveau.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je kunt goed uit de voeten met MS Office (Word, Excel).

Wat worden je taken?

  • Je verwerkt orders, offertes en rapportages.
  • Je hebt telefonisch en via de mail contact met klanten en relaties.
  • Je overlegt regelmatig met accountmanagers.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en leerzame stageperiode waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Verder bieden wij: een goede stagevergoeding, ruimte voor het uitvoeren van een stage-opdracht en een heel gezellig team.

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: Zuiver & Betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Coach Talent Support