Vertegenwoordiger Retail

TriStar Group is op zoek naar een vertegenwoordiger retail

Help jij Inol in het zadel?

Wij zijn erg trots op onze lijn Inol met steeds meer fijne en effectieve reinigingsproducten voor onder meer de ruitersport en carwash. Ben jij die enthousiaste en gedreven vertegenwoordiger die ons gaat helpen om Inol breed onder de aandacht te brengen?

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring met sales en contact met klanten.
  • Je hebt affiniteit met de paardensport en bent bekend met wat er speelt in die wereld.
  • Je bent communicatief en resultaatgericht.
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat worden je taken?

  • Je bezoekt en onderhoudt contact met maneges, ruitersportwinkels, autospeciaalzaken, supermarkten, bouwmarkten, drogisterijen en andere retail in Nederland en België en weet ze met je overtuigingskracht enthousiast te maken voor Inol en TriStar.
  • Je brengt onze producten onder de aandacht bij diverse evenementen.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Zowel een fulltime als een parttime dienstverband is bespreekbaar voor deze functie.

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen en voor consumenten. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.nl krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O