Accountmanager Food & Beverage

TriStar zoekt een accountmanager Food & Beverage

Hoe zeg je Zuiver & Betrokken in het Frans?

Food & Beverage is een zeer belangrijke pijler binnen de B2B-sector van TriStar Group. Om alle ontwikkelingen in deze snelgroeiende divisie bij te houden, zijn wij op zoek naar een accountmanager Food & Beverage.

TriStar beschikt over een breed en innovatief productengamma, dat door ons R&D-lab specifiek is ontwikkeld voor deze veeleisende sector. In combinatie met jouw deskundigheid, klantgerichtheid  en oplossingsgerichtheid weet jij hiermee voor je klanten steeds weer het verschil te maken. Natuurlijk sta jij vierkant achter de kernwaarden van TriStar, Zuiver & Betrokken. En die draag je met volle overtuiging uit in de markt.

Je werkgebied wordt Nederland, maar wij hebben ook de ambitie om uit te breiden in België en Frankrijk. Ga jij ons in het Frans vertellen wat ‘zuiver en betrokken’ is en welke waarden en normen daar volgens jou bij horen? Dan zijn wij profondément impressionnés…

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een salestijger met ervaring in B2B, het liefst in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ook in het Frans en het Engels kun je mondeling en op papier goed uit de voeten.
  • Je bent een communicatieve en resultaatgerichte teamplayer.
  • Je hebt de ambitie en drive om je eigen succes te creëren.

Wat worden je taken?

  • Je adviseert bestaande en nieuwe klanten in de voedingsmiddelenindustrie over de reinigings- en desinfectieproducten van TriStar.
  • Naast relatiebeheer behoort ook acquisitie tot je taken.
  • Om een gelijkwaardige sparringpartner voor onze klanten te blijven, zorg je continu dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen en voor consumenten. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.nl krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O