Specialist wet- en regelgeving

TriStar zoekt een specialist wet- en regelgeving

Veiligheid gaat voor alles!

Veiligheid is bij TriStar Group prioriteit nummer één. Dat geldt voor de veiligheid van de gebruikers van onze reinigingsproducten voor de professionele en de consumentenmarkt. Maar ook de veiligheid van onze eigen medewerkers, die al die prachtige en innovatieve producten ontwikkelen en produceren, ligt ons na aan het hart.

Het spreekt voor zich dat wij ons bij de ontwikkeling, de productie en het transport van onze producten nauwlettend houden aan alle geldende wet- en regelgeving houden. Dat zijn vaak behoorlijk complexe processen die veel vakkennis vereisen. Daarom zijn wij naarstig op zoek naar een specialist wet- en regelgeving voor ons R&D-team. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau in de chemie.
  • Je hebt kennis over relevante wet- en regelgeving en de organisaties die daarbij betrokken zijn (ECHA, CTGB, REACH/CLP).
  • Ervaring met MSDS-software Chemdox is een pré.
  • Je bent analytisch en in staat om methodisch te werken.
  • Je staat vierkant achter onze kernwaarden Zuiver & Betrokken en de normen en waarden die daarbij horen.

Wat worden je taken?

  • Je maakt deel uit van het team R&D en QHSE.
  • Met je teamgenoten ben je binnen TriStar hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op productontwikkeling.
  • Op basis van informatie uit de markt initieer en ontwikkel je met je teamgenoten nieuwe reinigingsconcepten en doe je verbetervoorstellen voor bestaande producten.
  • Je toetst alle ontwikkelingen binnen TriStar aan de relevante wet- en regelgeving en hebt altijd oog voor kwaliteit en veiligheid.
  • Met de hulp van de veiligheidsinformatiebladensoftware Chemdox lever je voor alle nieuwe formuleringen classificaties en benodigde documentatie aan die voldoen aan wettelijke richtlijnen op basis van actuele wetten voor chemie en transport.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen en voor consumenten. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.nl krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat! 

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O