Inkoper

Ben jij die scherpe onderhandelaar met de wereld in het vizier?

Mogen wij jou keihard afrekenen op onze cultuurwaarden? Betrokken bij de klant, betrokken bij elkaar én trots op TriStar?

Dan zoeken wij J-O-U!!

TriStar groeit snel. De vraag naar onze industriële reinigingsproducten is groot en dat betekent dat wij onze supply chain moeten optimaliseren om het serviceniveau op het huidige hoge niveau te houden. Want wij leggen onze klanten graag in de watten. En die rekenen op een goed product voor een billijke prijs dat ook nog eens stipt geleverd wordt, liever vandaag dan morgen. Daarin speel jij als inkoper een belangrijke rol: je houdt de mondiale markt nauwlettend in de gaten om niet alleen grondstoffen, maar ook alle andere zaken die wij nodig hebben tegen een scherpe prijs in te kopen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt ervaring als inkoper, bij voorkeur in een productieomgeving, en bent commercieel ingesteld.
 • Je hebt een opleiding in de richting (technische) bedrijfskunde, supply chain of logistiek en/of relevante werkervaring als (junior-)inkoper.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels. Spreek je ook goed Spaans en/of Duits? Dan zijn we helemaal blij!
 • Je bent een energieke relatiemanager en sterk in communicatie. Je laat je niet afschepen, onderhandelt scherp en geniet van de successen die je boekt. Maar je blijft ook gemotiveerd als het eens niet lukt.
 • Jouw laptop kent geen geheimen voor jou. Je bent een kei in Excel en ook handig met MS-pakketten als Outlook, Teams en To Do.
 • Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de Production- & Purchasing Manager.

Wat worden je taken?

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de inkoop van grondstoffen, halffabricaten, verpakkingen en onderdelen en verder eigenlijk alles wat moet worden ingekocht voor onze vestiging in Nederland.
 • Op basis van een voorraadsanalyse bepaal je wat moet worden aangeschaft om de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
 • Je houdt de mondiale markt nauwlettend in de gaten en bent alert op trends en ontwikkelingen.
 • In overleg met de leveranciers breng jij in kaart welke en hoeveel grondstoffen nodig zijn om de productie optimaal en volgens planning te laten verlopen.
 • Je voert zelfstandig een aantal taken uit, waaronder het maken van inkoopplannen en het opstellen van prijs- en contractafspraken met leveranciers en kostenoptimalisaties.
 • Je onderhoudt contact met verschillende afdelingen binnen TriStar Group zoals planning, productie en R&D.
 • Je stemt af met onze vestigingen in het buitenland, om samen op te trekken en een vuist te maken, met schaalvergroting als resultaat
 • Naast jouw reguliere taken ga je verbeterprojecten oppakken om de afdeling verder professionaliseren.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.org krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O