Accountmanager Industry

Ben jij de kers op de taart?

Altijd dat metertje extra voor de klant. Dat zit er gewoon ingebakken bij TriStar. Onze uitgebreide range kwalitatief hoogstaande reinigingsproducten voor industriële toepassingen vormt natuurlijk een mooie basis. Maar de klantgerichtheid en servicebereidheid van ons hele team zijn voor onze klanten de echte kers op de taart. Zij weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat wij bij calamiteiten desnoods ’s nachts of in het weekend alles in het werk stellen om hen uit te brand te helpen.

Dankzij die instelling is TriStar de afgelopen periode flink gegroeid en is er in ons salesteam ruimte voor een extra accountmanager Industry. Ben jij zo’n service- én resultaatgerichte salestijger, die vierkant achter onze missie Zuiver & Betrokken staat? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een salestijger met ervaring in B2B, het liefst in de industrie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent een communicatieve en resultaatgerichte teamplayer.
  • Je hebt de ambitie en drive om je eigen succes te creëren.

Wat worden je taken?

  • Je bouwt een vertrouwensband op met je klanten. Voor hen ben jij hét vanzelfsprekende aanspreekpunt als het gaat over reiniging en desinfectie.
  • Je formuleert voor bestaande en nieuwe klanten reinigingsadviezen op basis van testrapporten uit ons R&D-lab.
  • Naast relatiebeheer behoort ook het actief genereren van new business, nationaal en internationaal, tot je taken.
  • Je bent omzetgericht en doet er alles aan van om van prospects echte klanten en partners te maken.
  • Je stelt zelfstandig gespreksverslagen, calculaties en offertes op en volgt deze grondig op.
  • Om een gelijkwaardige sparringpartner voor de klanten te blijven, volg je nauwlettend alle ontwikkelingen in de industrie en de chemie.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris, 8,5% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, een collectieve pensioenregeling en vele andere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een gemoedelijke bedrijfscultuur, leuke collega’s en meerdere keren per jaar een personeelsevent!

Werken bij TriStar Group

TriStar Group produceert en ontwikkelt reinigingsconcepten voor industriële toepassingen en voor consumenten. Naast ons uitgebreide assortiment eigen producten ontwikkelen we ook producten onder private label voor onze (internationale) klanten. Je collega’s bij TriStar zijn stuk voor stuk gedreven professionals die voor honderd procent achter onze missie staan: zuiver & betrokken.

Benieuwd naar TriStar Group? Op onze website TriStargroup.nl krijg je een goed beeld van waar TriStar voor staat!

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Tommie Mouwen naar:

career@tristargroup.org
Tommie Mouwen.

Manager P&O