Stagiar built environment

TriStar is een jong en groeiend Roosendaals bedrijf dat industriële reinigingsproducten ontwikkelt en produceert.
Wij zijn er ons absoluut van bewust dat juist in ons vakgebied duurzaam ondernemen een must is. Maatschappelijk en verantwoord ondernemen is dé manier om de klimaatdoelen te halen en een gezond milieu achter te laten voor de generaties na ons.

Onze doelstelling is optimaal bij te dragen aan een circulaire economie zonder dat we daarbij concessies doen aan onze performance. We gebruiken bijvoorbeeld al steeds meer duurzame grondstoffen en focussen op het verminderen van afval, zowel tijdens ons productieproces als tijdens het reinigingsproces bij onze klanten.

TriStar wil deze processen verder doorzetten en borgen.
We zijn daarom op zoek naar een stagiair(e) built environment.
Wil en kun je ons helpen om de volgende stappen naar duurzaam ondernemen te zetten, stuur dan je CV en motivatie naar: career@tristargroup.org

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv t.a.v. Paul van den Berg naar:

career@tristargroup.org
Paul van den Berg.